Om oss

Om Sydväst Marin

Sydväst Marin utför service, konservering och reparationer av alla typer av båtar och motorer. Vi utför också större ombyggnationer så som motorbyten, installation av bogpropeller och ankarspel samt ombyggnation av elsystem. De flesta reparationer görs i vår verkstad i Ytterby, men vi har även möjlighet att åka ut till din båt där den ligger. Vi erbjuder plats för vinterförvaring, både i varmhall inomhus och kallförvaring utomhus.


Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dig med allt som rör din båt. För oss är det viktigt med helheten och att du som kund känner dig trygg med att allt fungerar.


Som återförsäljare av Selva, Solé och Hyundai erbjuder vi hela deras sortiment av båtmotorer. Vi är också auktoriserad serviceverkstad för samtliga av dessa motorer.


Vi säljer reservdelar och båttillbehör med leverantörer som Hansen Marine, Hjertmans Båttillbehör, Byggplast & Båttillbehör, Drev.se med flera. De vanligaste delarna har vi på lager, och övrigt tar vi hem på förfrågan.


Historik

Sydväst Marin ägs och drivs av Christian Gunnarsson. Christian har arbetat inom marinbranchen i 30 år. År 2007 startades den enskilda firman C-mek Marin, och år 2015 skapades istället ett aktiebolag – Sydväst Maskin & Marin AB. I samband med detta flyttade också båtverkstaden från Kode till Ytterby där vi håller till idag.